INFORMATII PRIVITOARE LA LIVRARE

Termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.
Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.
 
Taxa de Transport prin Curier Rapid este:
- gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 450 RON,
Prin posta:
-gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 350 RON
 
Pentru comenzile mai mici de sumele mentionate taxele  sunt suportate de catre client .
Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala sau prin posta in 2-3 zile lucratoare .
 
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii, acest lucru fiind valabil pentru comenziile prin curier.
 
In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat prin curier, veti fi instiintat prin e-mail. Acesta va fi trimis de catre   Beglamour Diva si va contine numarul de AWB al coletului.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator.
 
Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util. 
Modalitati de plata:
Prin ramburs: Plata se face direct catre agentul firmei de curierat sau posta  la preluarea coletului
 
Pentru livrari intracomunitare (EU) plata intregii comenzi se va face anticipat, prin virament bancar. Se va percepe o alta taxa de transport, care va fi calculata in functie de destinatie.